Bartın Sel Felaketi 1998 : Bartin Da Sel Felaketinin Bilancosu Son Dakika Flas Haberler / Bartın merkez ve i̇nkumu sel fotoğrafları bartin74.net 'e, saltukova fotoğrafları saltukova.net 'e, kozcağız fotoğrafları kozcagiz.net 'e ve arıt sel fotoğrafları arit.gen.tr 'ye aittir.

Bartın Sel Felaketi 1998 : Bartin Da Sel Felaketinin Bilancosu Son Dakika Flas Haberler / Bartın merkez ve i̇nkumu sel fotoğrafları bartin74.net 'e, saltukova fotoğrafları saltukova.net 'e, kozcağız fotoğrafları kozcagiz.net 'e ve arıt sel fotoğrafları arit.gen.tr 'ye aittir.. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. O zamandan bugüne kadar fazla bir şey değişmedi. Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Sahil güvenlik ekipleri, afad, umke, jandarma ve polis ekipleri bugün saat 06.00 itibariyle.

İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil. Ve maalesef bir türlü son bulmuyor. Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı.

Karabuk Gunleri 21 22 Mayis 1998 Karabuk Sel Felaketi Facebook
Karabuk Gunleri 21 22 Mayis 1998 Karabuk Sel Felaketi Facebook from lookaside.fbsbx.com
Beşköy mahalle sakinlerinden hasan yıldırım da, 1998 yılında sel felaketi yaşadık. Bartın'ın yüzde 80'i sular altında kalmış ve büyük bir felaket. Bölgemizde etkili olan sağanak yağış komşu ilimiz bartın'ı olumsuz etkiledi. Sağanak yağmur sel oldu, bartın'ı denize sürükledi. Evi yıkılan bir kişi selde kayboldu. Daha önce de yaşanan çeşitli taşkınlar ve özellikle 1998 yılında yaşanan sel felaketi sebebiyle tedirgin olan vatandaşlar, yağmur yağışının artması üzerine bartın irmağı'nın kenarına gelerek su seviyesini kontrol etti. 21 mayıs 1998 sel felaketi. Daha önce de yaşanan çeşitli taşkınlar ve özellikle 1998 yılında yaşanan sel felaketi sebebiyle tedirgin olan vatandaşlar, yağmur yağışının artması üzerine bartın irmağı'nın.

Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 kişi kurtarıldı, 461 konut ve 72 iş yeri hasar gördü.

Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Sinop، bartın ve kastamonu'da sel felaketi الجيش الجزائري يدفع بمروحيات من طراز mi 26 للمشاركة في إخماد حرائق الغابات 2 mainland travelers arrested in honolulu for alleged fake vaccine cards, ag says Sağanak yağmur sel oldu, bartın'ı denize sürükledi. Bartın'da sel sularında kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın dün akşam saatlerinde cansız bedenine ulaşılmasının ardından i̇sa akgün'ü arayan ekipler havanın kararmasıyla birlikte arama çalışmalarına saat 21.00 itibariyle son verdiler. Metrekareye 73.7 kilogram yağış düşen bartın'da araçlar denize sürüklendi, cadde ve sokaklardan sel suları nehir gibi aktı. Daha önce de yaşanan çeşitli taşkınlar ve özellikle 1998 yılında yaşanan sel felaketi sebebiyle tedirgin olan vatandaşlar, yağmur yağışının artması üzerine bartın irmağı'nın. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Vadide iki tane bent yapıldı projesinde üç tane idi ikisi yapıldı biri yapılmadı. Bölgemizde etkili olan sağanak yağış komşu ilimiz bartın'ı olumsuz etkiledi. 1998 yılı bartın sel afeti teknik gözlem raporu 'na ulaşmak için tıklayınız Mevlüt budak ( email protected) tüm yazilari. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı.

Bartın merkez ve i̇nkumu sel fotoğrafları bartin74.net 'e, saltukova fotoğrafları saltukova.net 'e, kozcağız fotoğrafları kozcagiz.net 'e ve arıt sel fotoğrafları arit.gen.tr 'ye aittir. Bartın'ın yüzde 80'i sular altında kalmış ve büyük bir felaket. Bölgemizde etkili olan sağanak yağış komşu ilimiz bartın'ı olumsuz etkiledi. O zamandan bugüne kadar fazla bir şey değişmedi. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında.

Bartin Da Yasanan Sel Felaketinden Goruntuler Youtube
Bartin Da Yasanan Sel Felaketinden Goruntuler Youtube from i.ytimg.com
Meteoroloji günlerdir türkiye'nin birçok bölgesi için kuvvetli yağış uyarısında bulunurken, dün gece saatlerinde başlayan sağanak yağış bartın'da sel ve heyelana neden oldu. Alınan önlemler bu felaketi önledi. Bölgemizde etkili olan sağanak yağış komşu ilimiz bartın'ı olumsuz etkiledi. Bartın'ın ulus ilçesinde sel nedeniyle bazı bölgelerde köprüler yıkıldı, yollar hasar gördü. Bartın'ın yüzde 80'i sular altında kalmış ve büyük bir felaket. Sinop، bartın ve kastamonu'da sel felaketi الجيش الجزائري يدفع بمروحيات من طراز mi 26 للمشاركة في إخماد حرائق الغابات 2 mainland travelers arrested in honolulu for alleged fake vaccine cards, ag says Zonguldak, karabük ve bartın'da büyük hasara, yıkıma ve can kayıplarına sebep olmuştu.allah tekrarını yaşatmasın. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı.

Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında.

2004 yılı fotoğrafları bartin74.net'e , 2009 yılı fotoğrafları bartin74haber.com ve bartın valiliği'ne aittir. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. Bartın'da meydana gelen selde, dere kenarında bulunan 3 katlı evin sel suları ile yıkılma anı amatör kamera tarafından anbean görüntülendi. Sağanak yağmur sel oldu, bartın'ı denize sürükledi. Beşköy mahalle sakinlerinden hasan yıldırım da, 1998 yılında sel felaketi yaşadık. Alınan önlemler bu felaketi önledi. Yaşamını yitirenlerin toprağı bol olsun. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil. Belediye hoparlöründen yapılan anonslarla halk uyarılıyor. Evi yıkılan bir kişi selde kayboldu. Daha önce de yaşanan çeşitli taşkınlar ve özellikle 1998 yılında yaşanan sel felaketi sebebiyle tedirgin olan vatandaşlar, yağmur yağışının artması üzerine bartın irmağı'nın kenarına gelerek su seviyesini kontrol etti. 21 mayıs 1998 sel felaketi.

Yaşamını yitirenlerin toprağı bol olsun. Ve maalesef bir türlü son bulmuyor. Belediye hoparlöründen yapılan anonslarla halk uyarılıyor. Bartın'ın yüzde 80'i sular altında kalmış ve büyük bir felaket. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Cfdnwx8ebmex6m
Cfdnwx8ebmex6m from i.ytimg.com
10:44 bartın'da sel felaketi 10:42 jandarma 7'nci atak helikopterini teslim aldı 10:37 aşı olmayanlara statlar yasak! Son üç gündür devam eden yoğun yağış, nedeniyle bartın'da felakete ramak kaldı. Daha önce de yaşanan çeşitli taşkınlar ve özellikle 1998 yılında yaşanan sel felaketi sebebiyle tedirgin olan vatandaşlar, yağmur yağışının artması üzerine bartın irmağı'nın kenarına gelerek su seviyesini kontrol etti. Mevlüt budak ( email protected) tüm yazilari. 1998 yılı bartın sel afeti teknik gözlem raporu 'na ulaşmak için tıklayınız Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bölgemizde etkili olan sağanak yağış komşu ilimiz bartın'ı olumsuz etkiledi. Vadide iki tane bent yapıldı projesinde üç tane idi ikisi yapıldı biri yapılmadı.

Yaşamını yitirenlerin toprağı bol olsun.

Sahil güvenlik ekipleri, afad, umke, jandarma ve polis ekipleri bugün saat 06.00 itibariyle. Bartın merkez ve i̇nkumu sel fotoğrafları bartin74.net 'e, saltukova fotoğrafları saltukova.net 'e, kozcağız fotoğrafları kozcagiz.net 'e ve arıt sel fotoğrafları arit.gen.tr 'ye aittir. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! Daha önce de yaşanan çeşitli taşkınlar ve özellikle 1998 yılında yaşanan sel felaketi sebebiyle tedirgin olan vatandaşlar, yağmur yağışının artması üzerine bartın irmağı'nın. 16.05.2009artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. Bartın'ın ulus ilçesinde sel nedeniyle bazı bölgelerde köprüler yıkıldı, yollar hasar gördü. Yol ve köprülerin çöktüğü şehirde, çok sayıda araç suya kapılırken, bartın valisi sinan güner yaptığı açıklamada kumluca beldesinde evi yıkılan 80 yaşlarından bir kadının kayıp. Bartın'ın yüzde 80'i sular altında kalmış ve büyük bir felaket. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Ve maalesef bir türlü son bulmuyor. Bartın'da meydana gelen selde, dere kenarında bulunan 3 katlı evin sel suları ile yıkılma anı amatör kamera tarafından anbean görüntülendi. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Zonguldak, karabük ve bartın'da büyük hasara, yıkıma ve can kayıplarına sebep olmuştu.allah tekrarını yaşatmasın.

Yaşamını yitirenlerin toprağı bol olsun bartın sel. Sahil güvenlik ekipleri, afad, umke, jandarma ve polis ekipleri bugün saat 06.00 itibariyle.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook